Str. Brailei, nr. 197, bloc A1, parter, Micro 20, Galati

0236 319 600 / 0736 624 677 / 0742 103 018

L-V: 08:00 - 20:00 / S: 09:00 - 13:00 / D: Inchis

Blvd. George Cosbuc, Nr. 251, Incinta Galati Shopping City

0736 624 676 / 0743 232 821

Zilnic : 10:00 - 22:00

Despre noi

Curatatoria noastra, GO GO CLEANING va poate asigura maxima promptitudine si rapiditate curatarea chimica a obiectelor de imbracaminte inclusiv a celor din piele sau blanuri, rochii de mireasa sau seara, imbracaminte de protectia muncii (salopete, combinezoane, sube, etc) tinute militare, paturi, etc. si spalarea oricaror articole de imbracaminte, lenjerie de corp, de pat, perdele, fete de masa, etc.

Echipa care va avea grija ca hainele dumneavoastra sa arate impecabil este alcatuita din profesionisti.

In decursul anilor am prestat o munca de calitate superioara si faptul ca printre clientii nostri stabili se afla societati mari din domeniul alimentatiei publice, industria medicamentelor, industria laptelui, industria pielariei, restaurante si hoteluri, sanatate si unitati militare sau de invatamant, dovedeste faptul ca am reusit sa satisfacem exigentele acestora in ceea ce priveste raportul pret-calitate.

imagine

Angajatii societatii noastre sunt specialisti cu lunga activitate in domeniu, in procesul de curatare/spalare folosind doar produse si detergenti ecologici, autorizati, de buna calitate, in utilaje performante. Societatea este in curs de autorizare ISO, ceea ce dovedeste calitate serviciilor prestate.

In cazul in care sunteti interesati de o colaborare cu firma noastra nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon din partea de sus a site-ului nostru si va asiguram de seriozitatea cu care veti fi tratati de firma noastra!!!

La spalatoria profesionala GO GO CLEANING din Galati, facem ceea ce stim cel mai bine: spalam, curatam, uscam, si calcam hainele dumneavoastra. Suntem rapizi, eficienti si seriosi.

 

In speranta ca oferta de servicii a firmei noastre va satisface cerintele dvs, va stam la dispozitie pentru a dovedi calitatea serviciilor prestate!!! Garantam că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.